Starity

Eltolták Christina Aguilera visszatérését

2012. február 09. 16:04   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a kis reménysugár is elszállt, miszerint az énekesnő hamarabb tér vissza, mint azt gondolnánk. A rajongók teljesen kétségbe estek.

hirdetés
Eltolták Christina Aguilera visszatérését

Christina Aguilera albuma az utolsó simításokon megy keresztül. Új kislemezének címe, a Love Your Body már szinte hivatalosnak számított, mivel a KISS FM honlapjára is felkerült, nem mellesleg megjelenési dátuma decemberre-januárra volt tervezve.

Nem csoda, hogy a rajongók elkezdtek türelmetlenkedni, hiszen elegük lett a sok pletykából. A Twitteren sem féltek kinyilvánítani véleményüket, ami a Christina-rajongók között is hatalmas veszekedésekbe fulladt. Az összes RCA Records Twitter-oldalnak írtak, míg az egyik így válaszolt: „Héj, Xtina-fanok! Bízzatok bennünk még egyszer, amint lesz infónk, ti lesztek az elsők, akikkel közölni fogjuk.”

Christina szóvivője pedig a következőket mondta: „Nincs megerősített megjelenési dátum az albumhoz, sem megerősített cím a kislemezhez. Ha eldöntötték ezeket, azonnal közölni fogjuk a sajtóval.”

Egy bennfentes pedig azt mondta, hogy Christina albuma jelenleg nagy és fő változásokon megy keresztül. A rajongóknak így sem kell nélkülözniük kedvencüket, hiszen a The Voice második évada a napokban debütált, a nézettség pedig rekordokat döntögetett eddig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek