Starity

Lady Gaga bulimiában szenvedett

2012. február 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megrázó dolgokat tárt fel tinédzserkorából, így azt is bevallotta, hogy étkezési zavarai voltak, amíg középiskolába járt.

hirdetés
Lady Gaga bulimiában szenvedett

A tökéletes alakkal rendelkező Lady Gagáról senki sem gondolta volna, hogy egykor étkezési zavarokkal küszködött, pedig tinédzserévei igazán megerőltetőek voltak az excentrikus énekesnő számára, akinek minden vágya volt, hogy vékony legyen.

A Mother Monster nemrégiben bevallotta, akárhányszor próbálkozott ballerinákhoz hasonló alakot ölteni, édesapja volt az, aki megakadályozta ebben, ugyanis mint minden olasz családban, náluk is többnyire hús és tészta volt terítéken.

„Amikor hazaértem, mindig megkérdeztem apát, hogy miért mindig ilyen zsíros és húsos vacsorával vár minket, de ő csak ennyit felelt: »Ülj le, és edd meg a spagettid!«” – vallotta be az énekesnő.

Így Gagának alkalmazkodnia kellett neveltetéséhez, de álmait nem adta fel, elhatározta, hogy megtartja nádszálvékony alakját – ehhez azonban a hánytatás alapfeltétel volt.

„Mindig kidobtam a taccsot a gimiben – folytatta. – Erre nem vagyok büszke, ahogy magabiztos sem voltam akkoriban. Vékony, modellalkatú szerettem volna lenni, ám helyette egy vágyakkal teli olasz kislány nézett vissza rám a tükörből, akinek az apja minden este húsgolyókat tálalt fel.”

A Lady komplexusai még most sem tűntek el teljesen, hiszen a tegnapi It's Our Turn konferencián elárulta azt is, hogy a magazinokon való szereplés is gátolja abban, hogy önmaga legyen: „Egyetlen címlapfotót sem tudok felmutatni, amit ne retusáltak volna. Minden egyes videóban és újsághasábon megnyújtanak egy kicsit, hogy tökéletesnek tűnj. Szóval, csak annyit üzennék a lányoknak: a fogyókúrás háborúknak véget kell vetni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek