Starity

Vanessa Hudgens két hétig hajléktalan volt

2012. február 10. 14:02   |   Szerző: Anne-Anne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessának, úgy tűnik, sokat ér a Gimme Shelter-beli filmszerepe, ugyanis két héten át lemondott a megszokott kényelméről.

hirdetés
Vanessa Hudgens két hétig hajléktalan volt

Vanessa legújabb filmjében, a Gimme Shelterben egy hajléktalan lányt alakít majd, de mint egy átlagos hollywoodi sztárnak, neki sem volt fogalma erről az életformáról. Nessa úgy gondolta, itt az idő kicsit megismerkedni a szegényebb világgal, így fogta magát, és két hétre elvonult ismerkedni új karaktere életével. Miután levágta a haját szerepe kedvéért, kolléganőjével, Rosario Dawsonnal beköltöztek egy hajléktalanmenhelyre.

„Totál lerúgottan néztünk ki. Magam vágtam le a hajam, és elmentem erre a menhelyre, hogy beleássam magam a témába. Igazából, ezen a helyen az ember rengeteg mindent tanul magáról és az életről”nyilatkozta Vanessa, akinek kijár minden elismerés, hiszen ezek szerint nagyon komolyan veszi a szerepét, míg színésztársai már nem biztos, hogy bevállalták volna a két hét nélkülözést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek