Starity

Megjelent Düki legújabb kisfilmje

2012. február 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A február 10-ei Interaktív adásában mutatták be először az egykori Bad Boyz-tag második önálló kisfilmjét.

hirdetés
Megjelent Düki legújabb kisfilmje

A Tedd fel a kezed és a Való Világ negyedik szériájából megismert Bécivel, azaz Young G-vel közös Hey című daluk sikerein felbuzdulva Düki nemrég leforgatta legújabb kisfilmjét, mely az Akarom címet viseli. A videó leforgatásának helyszínéül egy gyárépület szolgált, szövegét pedig – amely érzelmesebb, líraibb, mint a Tedd fel a kezed című dalé – Düki írta, ahogy ő készítette el a zenei alapot is.

Elmondása szerint ez a dal jobban tükrözi személyiségét, mint az eddigiek. A videoklipben természetesen szerepet kapott az énekes legnagyobb szenvedélye, a tánc is. Ezekben a jelenetekben öt tanítványa és a szintén ex-Bad Boy, Orosz András is részt vett, továbbá Düki barátnője, Ági is szerepel a videóban.

A kisfilm rendezéséért és látványvilágáért a Studio X csapata felelős, akik többek között dolgoztak már együtt Hiennel, Puskás Petivel és a Stereo 2.0-val is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek