Starity

Ma házasodott össze Csenge és Peti

2012. február 10. 20:08   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ÖsszeEsküvők nyertes párosa pénteken kötötte össze életét. Pár hónappal ezelőtt ők ketten nyerték meg a TV2 társkereső műsorát, így február 10-én össze is házasodtak.

hirdetés
Ma házasodott össze Csenge és Peti
Fotó: TV2

Csenge és Peti mostanra már férj és feleség. A Blikk nyomon követte a párost utolsó napjukon, amelyet még a házasság szent köteléke nélkül töltöttek el. Csütörtökön a pár cukorkakészítő üzembe ment segédnek, majd a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is, ahol összebarátkozhattak egy Cuki nevezetű tapírlánnyal. Végül Csenge és Peti az esküvőjük helyszínén töltötték a többi időt.

„Nagyon romantikusan telt az utolsó napunk az esküvő előtt! Először Csengét elvittem egy kis cukorkakészítő üzembe, ahol selyemcukormasszából édes kis szívecskés nyalókákat gyártottunk” – mondta Peti, de végül olyanokat vittek haza, amiket már mesterek készítettek.

„Mi is izgulunk, és persze a szüleink is. Mindannyian nagyon örülnek, hogy mi ketten boldogok vagyunk. Peti anyukájától a névnapomra egy kis fekete bárányt kaptam, ami őt szimbolizálja. Reméljük, hogy minden tökéletesen sikerül” – tette hozzá Csenge, aki ma végre összeköthette életét kedvesével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek