Starity

Pucéran reklámozza parfümjét Jennifer Lopez

2012. február 11. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kebleit takargatva pózol a válást is túlélt Jennifer Lopez legújabb parfümreklámjában.

hirdetés
Pucéran reklámozza parfümjét Jennifer Lopez

Jennifer Lopezen nem fog az idő: még 42 évesen is csúcsformában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb kampányfotói, melyek saját parfümjének promótálásához készültek. Természetesen a képek jó pár ügyes retusálóművészt is meglátogattak, ettől függetlenül az énekesnő a válást követően is kirobbanóan szexi.

A Glowing nevű parfümjének első hivatalos promóciós fotóján például talpig olajosan, melleit takargatva köszön vissza ránk a Szeretném, ha szeretnél sztárja, s legintimebb testrészét is mindössze apró csuklója és tenyere fedi el.

„Annyira tiszta illatú, ez az, amire mindig is vágytam, nagyon fás, de egyben lágyan szappanos illat. Nem éppen a tíz évvel ezelőtt kreált parfümömre hasonlít, sokkal inkább annak a továbbfejlesztett változatára” – mesélte Lopez a WWD-nek, majd azt is hozzáfűzte, hogy újabb illata először a Kohl áruházaiban lesz kapható május elejétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek