Starity

Britney-nek újból bekötik a fejét?

2010. július 08. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egyik ismerőse szerint Britney és kedvese, Jason már az esküvőt tervezik, ami úgy néz ki, egy éven belül megrendezésre kerül.

hirdetés
Britney-nek újból bekötik a fejét?

A világhírű énekesnő, Britney Spears, össze szeretne házasodni mostani párjával, Jason Trawikkel.

Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás szerint, a következő egy évben mindent előkészítenek a nagy napra. Britney-nek ez lesz a második templomi, és a harmadik polgári esküvője. Jason, Britney tv-s ügynöke volt. A kapcsolatukat idén, év elején jelentették be a nagyérdeműnek, hosszas titkolózás után.

Az informátor azzal folytatta, hogy Brit elképzelései szerint, egy év múlva, azaz jövő júliusban már férj és feleség lesznek. (Pár hónappal ezelőtt a rosszmájúak szerint Jason és a pacsirta szakítottak, de ők nem erősítették meg ezt a pletykát, sőt, Britney azt nyilatkozta, hogy boldogabb, mint valaha.)

A szőkeség további tervei között szerepel még, hogy két kisfiának, Sean Prestonnak és Jayden Jamesnek világrahozzon egy kistestvért is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek