Starity

Kiszivárgott Nicki Minaj új dala

2012. február 13. 10:10   |   Szerző: Bubii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A leghíresebb női rappernek manapság jól mennek a dolgok: több sztárral is közreműködött a közelmúltban, amik hatalmas slágerek lettek, és a toplistákon is szép helyezéseket értek el, ráadásul a második nagylemeze tavasszal fog debütálni a boltokban.

hirdetés
Kiszivárgott Nicki Minaj új dala

Madonna, Willow Smith, David Guetta, Big Sean – ez csak pár név azok közül, akikkel mostanában a dél-amerikai énekesnő együtt dolgozott. Viszont többször azt is bizonyította már, hogy szólóban is ugyanúgy megállja a helyét, mint egy duettben – a Super Bass című számát sokan a nyár slágereként emlegetik, a legutóbbi önálló klipje, a Stupid Hoe viszont már rosszabb kritikákat kapott.

A tavasszal megjelenő új albumáról, a Pink Friday Roman Reoladedról eddig már három dal szivárgott ki: a már említett Stupid Hoe, a Roman in Moscow és az ezen a héten megjelent Marilyn Monroe.

Ez a dal egy kicsit szokatlan Nickitől, hiszen jóval lassabb és kevesebb káromkodás van benne. A dalban az énekesnő arról énekel, hogy milyen lehetett minden idők egyik leghíresebb szexistennőjének lenni. A dal eddig szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól, bár a Stupid Hoe után lehet, hogy ráfért az énekesnő hírnevére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek