Starity

Neil Patrick Harris őszintén vall kapcsolatáról

2012. február 13. 15:03   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal nőcsábásza egy kis betekintést enged magánéletébe, az Out magazinnak adott interjújában ugyanis őszintén beszél szerelméről Neil Patrick Harris.

hirdetés
Neil Patrick Harris őszintén vall kapcsolatáról

Az Out magazin e havi példányában a két színész szerelmének édes momentumait „leplezik” le. Az Így jártam anyátokkal 38 éves sztárja párjával való szerelembe esésének történetét meséli el, és közös történetüket osztja meg az olvasókkal.

Neil elmondta, mennyire vonzónak találja partnerében azt, hogy egy egyfajta kinetikus kisugárzás van a lényében. Szerinte David klasszikusan szexi, és igazán sok energiával rendelkezik. Persze az ő történetük sem indult tökéletesen: „Nem akarom a kapcsolatunkat úgy lefesteni, hogy már akkor, amikor találkoztunk, egyből nagy, boldog család voltunk. Ami meghatároz egy kapcsolatot, a munka, amivel az jár, hogy fenn kell tartani. Néha nagyon mélyen, hanyatt-homlok szerelmes vagyok Davidbe, de van, amikor ezt megkérdőjelezem: hogyan fog ez működni, milyen lesz a külvilág viszonyulása? Úgy tekintek a kapcsolatunkra, mint egy üzletre, az én személyes bizniszemre. Mi együtt alkotunk egy üzletet, amit az egymás iránti szerelmünk tart fent.”

És hogy vajon mi a szerelmük tartósságának titka? A sorozatsztár ezt is megosztotta az olvasókkal: „Csodálatos receptünk van a kapcsolatunkra, de nem akarunk poszterfiúk lenni a homoszexuális pároknak. Nem próbáljuk meg tettetni, hogy tökéletesek vagyunk. Éppen csak igyekszünk a jó, pozitív, szerető módon az életünket élni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek