Starity

VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát

2012. február 13. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szenvedélyes nő fölényesen nyerte a végjáték első párbaját, amelyet végig heves indulatok jellemeztek, kis híján egymásnak is ugrott a két szőkeség.

hirdetés
VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Pattanásig feszült a hangulat a vasárnapi párbajon, ahol a két szőke ciklon csapott össze. A lányok folyamatosan egymás szavába vágtak, és jópárszor kioktatták egymást, a műsorvezetőt is alig hagyták szóhoz jutni. Kis híján kikaparták egymás szemét, a néző néha úgy érezhette magát, mintha egy Mónika show-t bámulna, csak a fogak, és a szilikonmellek számából lehetett tudni, hogy ez egy másik műsor.

Hiába a nagy indulatok, az eredeményt nem tudták befolyásolni egymás túlkiabálásával, hiszen már az első fantomképes állás bemutatásánál 66%-al vezetett Seherezádé, aki ezt az arányt egészen a műsor végéig tartotta.

A villalakók közül egyedül Vera várta vissza Sehit, így természetesen ő mondott neki kortesbeszédet, Kingáért pedig Csaba kampányolt.

Az eredmény kihirdetése után Kinga kisebb pityergésbe kezdett, majd szemben a papírformával, Csabától búcsúzott el az utolsó egypercben. Seherezádét természetesen kitörő örömmel fogadta Vera, akivel a héten melegedtek össze ennyire. A Kingát váró srácok pedig csendben káromkodtak a háttérben, amíg a lányok kiabáltak örömükben.

Mivel a végjátékban a játék menete felgyorsul, a következő kiválasztás szerdán lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek