Starity

Újra romantikus filmben Mischa Barton

2012. február 13. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén kerül a mozikba Mischa Barton legújabb filmje, az I Will Follow You Into the Dark. A produkció nemcsak a romantika, hanem a dráma és a thriller elemeit is magában hordozza, így teszi igazán izgalmassá a filmet.

hirdetés
Újra romantikus filmben Mischa Barton

Mischa Barton legutóbbi filmje egy horror volt, és most egy olyan produkcióban kapott főszerepet, mely annyira nem is áll távol az előzőtől, csak sokkal inkább a romantikát és a drámát helyezi előtérbe.

A színésznő Sophia Monetet alakítja, aki nagyon lehangolt szülei halála óta, akik ráadásul egymás után 6 hónapon belül haltak meg. Visszahúzódó lesz, és elbújik a világ elől, majd megismerkedik Adammel, aki hirtelen eltűnik. A Sophiát megszemélyesítő színésznő a keresésére indul, és nem gondolja, hogy ez az út akár a halálba is vezetheti őt.

A főbb szerepekben Mischa Bartonon kívül láthatjuk még Ryan Eggoldot, akit leginkább a 90210 című szériából ismerhet a magyar közönség. Illetve szerepet kapott még az Afrikai kaland című családi sorozat sztárja, Leah Pipes is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek