Starity

Megjelent Katy Perry új kislemeze

2012. február 13. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a gyönyörű énekesnő legújabb kislemezdala, a Part of Me, ami Katy 2010-es Teenage Dream című albumának hamarosan megjelenő újrakiadásán fog majd szerepelni.

hirdetés
Megjelent Katy Perry új kislemeze

A nemrég elvált Katy Perry 2010-es Teenage Dream című albumát hamarosan újra kiadja majd, Teenage Dream: The Complete Confection címmel. A kibővített korongon új dalok is helyet kapnak majd, melyek közül az első kislemez a Part of Me című szerzemény lett.

A szám egy 2010-ben kiszivárgott demó újradolgozása, melyet az énekesnő válása miatt aktuálissá vált dalszövege miatt adtak ki most, első kislemezként. A Part of Me hivatalos premierje a mai napon, február 13-án volt, de Katy a számot már a tegnapi Grammyn is előadta. A látványos fellépés valószínűleg szerepet játszik majd a dal sikerében, mely egyre feljebb kúszik az amerikai iTuneson.

A Part of Me-t Katy Perry írta, a producerei pedig Dr. Luke és Max Martin voltak. A szám dalszöveges videója már megtalálható az énekesnő hivatalos VEVO-csatornáján, és később klip is érkezik majd a szerzeményhez, amivel talán az új dalnak is sikerül majd első helyre kerülnie Amerikában, mint a Teenage Dream című album első öt számának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek