Starity

VV Veronika újra kés alá fekszik

2012. február 14. 07:07   |   Szerző: Hannahmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz exmenyasszonya, Cristofel jelenlegi kedvese úgy döntött, megszabadul az egyik ismertető jeléről: a kacsaszájától.

hirdetés
VV Veronika újra kés alá fekszik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 4 játékosa, Mészáros Veronika rengeteg kritikát kapott a kinézetével kapcsolatban. Jobbnak látha, ha megszabadul kacsacsőr szájától, miután már ódivatúnak tartja. Bevallása szerint nem bánta meg, hogy felfújatta a száját, de ma már nem töltettné fel.

Most vállalva a műtét minden kockázatát, kikapartatja a szilikont, amire Cristofel is áldását adta, mert szerint, ha nem is lesz szebb tőle, de csúnyább se.

Egy ilyen műtét nem kevés rizikóval jár, ráadásul a szilikon kiszedése a szájból még talán bonyolultabb és veszélyesebb is, mint a berakása. Műtét közben rengeteg érzőideg is sérülhet, és arra sincs garancia, hogy maradéktalanul el tudják távolítani az összes szilikont.

A plasztikcicának nem csak ez szerepel a 2012-es tervek között, hanem egy orrműtét, és egy fogszabályzó is a listán van.

„Ameddig az ember nem viszi túlzásba a plasztikát, és nem csúfítja el magát, addig nincs gond ezzel” – vallotta a Borsnak VV Veronika.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek