Starity

Phoebe Tonkin legnagyobb félelme

2012. február 14. 08:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle boszorkányának igazi kihívást jelentett új filmjének forgatása, hiszen retteg a cápáktól már gyermekkora óta.

hirdetés
Phoebe Tonkin legnagyobb félelme

A The Secret Circle sorozatban a félelmet nem ismerő, igazi rosszkislányt formálja meg az ausztrál születésű Phoebe Tonkin. Azonban az új filmjében a Baitben az egyik legfélelmetesebb ragadozóval kell szembenéznie, amitől már gyermekkora óta retteg.

Az új horror alkotásban Xavier Samuel oldalán tűnik fel, és közös erővel küzdenek a tenger tökéletes ragadozója, egy óriáscápa ellen. A film 2012. májusában kerül bemutatásra, és Phoebe reméli, hogy a jövőben is lesz lehetősége ausztrál filmeket forgatni.

„Remélem a továbbiakban is felkérnek a hazámban filmszerepekre. Ez nekem nagyon fontos. E mellett szeretném körbeutazni a világot, dolgozni a legkülönbözőbb filmekben, és egy nap sok gyermeket akarok!” - mondta el a H2O egykori sellőlánya.

A bemutatóig be kell érnünk a gátlástalan boszorkánnyal, aki a The Secret Circle sorozatban nem ismer lehetetlent, és mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze egyéni erejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek