Starity

Tiffany Thornton első gyermekét várja

2012. február 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonny with a Chance és a So Random! sztárja tegnap este jelentette be a nagy hírt: ő és férje kisbabát várnak.

hirdetés
Tiffany Thornton első gyermekét várja

Ugyan még csak pár hónapja mondta ki Tiffany Thornton a boldogító igent kedvesével, Christopher Carney-vel, a tehetséges színésznő teherbe esett! A páros 2011 novemberében kötötte össze életét szűk családi körben. Az esküvőn még Demi Lovato és Wilder Valderamma is tiszteletét tette, majd a ceremónia lezajlásával a friss házasok nem is adtak hírt magukról, ám tegnap este megtört a jég, Tiffany bejelentette, hogy gyermeket vár.

Tiffany a baba érkezésének hírét a Twitteren osztotta meg a világgal: „A férjem [Christopher Carney] és én annyira izgatottak vagyunk a bejelentéstől, hogy szülők leszünk! Igaz...Terhes vagyok! Boldogabbak nem is lehetnénk! :)” – írta Thornton tegnap este.

Majd újdonsült férje sem maradhatott ki a tweetelésből, így írt első gyermekük érkezéséről: „A feleségemnek és nekem gyerekünk lesz! Annyira áldott vagyok!” – csiripelte az örömapa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek