Starity

Aranyosi Péter megunta a fajdtalankodást

2012. február 14. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aranyosi Péter úgy döntött, fajd nélkül nem élet az élet, ezért örökbe fogadott egy nyírfajd családot. A humorista máris megpróbálta szorosabbá tenni az újdonsült kapcsolatot és betoppant fogadott rokonaihoz.

hirdetés
Aranyosi Péter megunta a fajdtalankodást
Fotó: Red Lemon Média

Nyíregyházán nosztalgiázott Aranyosi Péter. A humorista visszatért főiskolai évei városába, és újra felfedezte az Állatparkot, ahol örökbe fogadott egy nyírfajd családot. A rendhagyó és hazánkban ritka madárválasztás nem véletlen: a stand up komikus úgy gondolta, ha már egyik kedvenc scotch-a, a Famous Grouse és annak ikonikus kakasa megérkezett hazánkba, összefűzi a rokoni szálakat.

„Szerencsére túlélték a váratlan családi látogatást a nyírek” – mesélte nevetve Aranyosi Péter. „A fényképezkedést és a nagy szőrös ember közelségét először idegesen fogadták, de egy rövid idő után már közömbösen nézték, ahogy emelgetem a poharam, ahogy egy jó vendégségben szokás. Az örökbefogadással azonban nemcsak engem nyertek meg maguknak, hanem egy éves támogatást is. Ennek minden bizonnyal nagyobb hasznát veszik, hiszen jelenleg egy visszatelepítési kísérlet alanyai” – tette hozzá az immár okleveles nyírfajd tulajdonos humorista.


Fotó: Red Lemon Média

A ceremónia közben a stand upos örömmel emelte poharát legújabb kedvenceire, akik egyelőre félénken figyelték a friss családtagot. S ahogy a családi látogatások végén megszokott, nosztalgiázni is maradt idő, így Aranyosi Péter még újra végigjárta főiskolás éveinek egyik kedvenc helyét, az azóta felújított Állatparkot, ahol évekkel ezelőtt számtalan délutánt töltött el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek