Starity

Újabb orvost vonhatnak felelősségre

2012. február 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten, szombaton sújtotta le a világot Whitney Houston halála, melynek oka egyelőre tisztázatlan, bár munkatársai is úgy nyilatkoztak: várható volt a sztár halála.

hirdetés
Újabb orvost vonhatnak felelősségre

Hétfő éjjel érkezett New Jersey-be a február 11-én elhunyt Whitney holtteste Beverly Hillsből. A Daily Mail szerint magánrepülőgépet bérelt a család, érkezés után pedig a Newark's Whigham temetkezési céghez szállították. Ugyanahhoz a céghez, ahol Whitney édesapjának temetkezését intézték. Whitney temetése a hírek szerint egy 18 ezer fős newarki központban lesz, ahol búcsút vehetnek tőle szerettei, barátai és rajongói.

Szintén a Daily Mail értesülései szerint, Whitney orvosát is felelősségre vonhatják azonnal, ha arra megfelelő nyomot talál a rendőrség. (Illegális) drogokat nem találtak az énekesnő otthonában, viszont gyógyszereket, fájdalomcsillapítót és nyugtatót igen.

„A halottkémek előtt összevetik a szobában talált gyógyszereket a receptekkel. Ha valaki illegálisan adott neki tablettákat, felelni fog a tettéért. De a hatóságoknak előbb meg kell bizonyosodniuk róla, hogy senki sem gyanúsítható bűncselekménnyel, illetve hanyagsággal”írja a brit lap.

Kérdés, hogy az orvos tehetett-e Whitney kádba merüléséről, hiszen mi okból történhetett volna így, ha nem a gyógyszerektől?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek