Starity

Jennifer Lopez megütötte volt férjét

2012. február 15. 09:09   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy talkshow-ban nézhettük meg, hogyan kevert le egyet közös műsoruk forgatásán a díva Marc Anthonynak.

hirdetés
Jennifer Lopez megütötte volt férjét
Fotó: YouTube/The Ellen DeGeneres Show

Február 13-án sugározták az USA-ban az Ellen DeGeneres Show azon epizódját, amelyben egy Jennifer Lopezzel készített interjú látható. A műsorvezető gyermekeiről és munkájáról kérdezte a sztárt, majd néhány perc után csatlakozott hozzájuk a volt férj, Marc Anthony és Jamie King koreográfus, hogy jelenleg futó közös műsorukról, a Q’Viva? The Chosenről beszélgessenek.

Az adás legérdekesebb része kétségtelenül az volt, amikor arról esett szó, hogy a válófélben lévő pár miként tud sikeresen együtt dolgozni. A témához kapcsolódóan játszották be azt a videót is, amely bemutatta, mi történt a tehetségkutató forgatásán Puerto Ricóban. A néhány másodperces kisfilmben a szereplőválogatás során éppen egy tánccsoport műsorát készültek megtekinteni. Amikor Jennifer megjegyezte, milyen szépek a lányok, Marc szokásához híven elsütött egy poént. Azt mondta, hogy már ki is nézett néhányat magának. Ekkor ütötte meg a fejét hátulról JLo egy olyan természetes és spontán mozdulattal, amiről látszott, hogy nem először történik, és ami csak olyan emberek között lehetséges, akik szoros kapcsolatban állnak egymással. Anthony persze azonnal rájátszott a dologra: a kamerákat kereste, hogy azok rögzítették-e az erőszakos jelenetet.

Jennifer úgy reagált a felvételre, hogy a film készítői hangeffektet kevertek alá, amitől úgy tűnik, nagyot csapott volt párja fejére, pedig ő épp csak megérintette azt. Be is mutatta, hogyan. Marc viszont azzal ugratta, hogy ebből már nem tudja kimagyarázni magát: az ütés igenis fájt, sőt, még a helye is megmaradt.

Láthatjuk tehát, hogy nem valódi pofonról volt szó, sokkal inkább egy „baráti legyintésről”, és természetesen az sem véletlen, hogy a képkockák adásba kerültek. A bejátszás azt hivatott demonstrálni, hogy válásuk ellenére is mennyire jó viszonyban maradtak a sztárok: forgatás közben nem csupán kijönnek, de viccelődnek és évődnek is egymással.

Hogy a riport mennyire győzte meg a nézőket Jennifer Lopez és Marc Anthony baráti kapcsolatáról, az kétséges. Hiszen a szkeptikusok már feltették a kérdést a sajtóban: mennyi ebből a valóság, és mennyi a színészi teljesítmény? Viszont arra tökéletesen alkalmas volt, hogy még inkább közös műsorukra irányítsa a figyelmet. Az eddig is nagy érdeklődést kiváltó Q’Viva? The Chosen most szombaton valószínűleg még több nézőt ültet le a TV-készülékek elé az USA-ban és szerte Latin-Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek