Starity

Fóka támadt Shakirára

2012. február 15. 18:06   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakirát unokatestvére mentette meg az felbőszült fókától – írta a Blikk. Az énekesnő Argentína déli részén kirándult, ahol közelről megcsodálhatta az állatokat. Shakirát kísérője figyelmeztette, hogy a kedves fókák néha bőszülten tudnak viselkedni a kirándulókkal.

hirdetés
Fóka támadt Shakirára

Szerencsétlenül járt Shakira egy ideges fókával. Az állat rá akart támadni, ám szerencsére unokatestvére ott volt mellette.

„Lemásztam a sziklákon, hogy közelről megnézzem és megsimogassam őket, amelyik hagyja. Ekkor az egyik kiugrott a vízből, és teljes sebességgel megindult felém, fenyegetően bőgött, és meg akart harapni. Ha Tony nincs ott, és nem rángat el, szerintem meg is ölt volna, mert én teljesen lebénultam az ijedtségtől” írta az énekesnő a Facebookján.

Bár a fókák alapvetően nem vad természetű állatok, ragadozók, és csak a vízben vadásznak. Emberre csak párzási időszakban támadhatnak rá, amikor amúgy is ingerlékenyek egy kicsit – erről Shakirának fogalma sem volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek