Starity

Blake Lively házhoz kapta Louboutin tavaszi kollekcióját

2012. február 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Blake Lively rajong a gyönyörű cipőkért – főleg, ha azokat kedvenc tervezője, Christian Louboutin készíti el. A híres cipész meglepte a színésznőt, és a házához szállította a teljes tavaszi kollekcióját.

hirdetés
Blake Lively házhoz kapta Louboutin tavaszi kollekcióját

Nyílt titok, hogy a sztárok különleges bánásmódban részesülnek, de Blake Lively talán a lehetetlent is megkapta. Nem elég, hogy saját éttermet nyit, de még kedvenc tervezője, Christian Louboutin személyesen szállította a házához a teljes tavaszi kollekcióját – még mielőtt az megjelenne.

Blake Lively élete egyik legszebb napjaként jellemezte, amikor megérkeztek hozzá a szebbnél-szebb cipellők. „Istenem, a teljes tavaszi kollekció a házamhoz érkezett, olyan gyönyörűek” – áradozott. „Rögtön egytől-egyig felpróbáltam őket, és egész álló nap a lakásomban mászkáltam bennük.”

„Nem tudom eldönteni melyik a kedvencem, talán a tollas vagy a kristályokkal díszített. Az összeset imádom” – nevettet Blake.

Sőt, a Gossip Girl sztárja azt is megosztotta rajongóival, hogy ha tehetné, úgy öltözne, mint Katharine Hepburn, Grace Kelly vagy épp, mint Audrey Hepburn. Ráadásul szívesen hordana kesztyűket is, hiszen ez a kedvenc kiegészítője a Chanel táskája mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek