Starity

Bruno Mars Adam Lamberttel duettezett

2012. február 17. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az entertainmentwise.com információi megerősíteni vélték, hogy a két A-listás sztár rögzített egy igazán ütős kis duettet Adam áprilisban érkező nagylemezére, a Trespassingra.

hirdetés
Bruno Mars Adam Lamberttel duettezett

Már régóta pletykálják, hogy Adam Lambert és Bruno Mars együttműködött, hiszen többen látták őket stúdióba vonulni – de ez kétséges volt, mert Lambert nem volt hajlandó semmit mondani azon kívül, hogy igen, dolgozott együtt a Grammy-díjas énekessel egy bizonyos számon, amit közösen írtak.

Azonban pár napja ArjanWritesnek Adam megerősítette boldogan és izgatottan, hogy a duett elkészült: „Igen! Elmondhatom most már biztosan! Rajta lesz ő is a lemezemen, és nagyon jó lesz! – újságolta a Better Than I Know Myself énekese.

A jó hír mellett kicsit kellemetlenebb az, hogy a márciusi megjelenését a Trespassing című korongnak kitolták áprilisra, amely nem meglepő, hiszen márciusban jelentkezik új lemezzel a pop királynője, Madonna és a kaliforniai lány, Katy Perry is – velük pedig nem lenne okos döntés felvenni még a versenyt.

Adam nem felejtett szót ejteni a Queen-pletykákról sem, miszerint semmi szín alatt nem szeretné betölteni Freddie szerepét, viszont azt nem tagadta, hogy folyamatosan kapja az ajánlatokat.

Emellett a sztár megemlékezett Whitney Houstonról is: „A legkevesebb, amit tehetünk, hogy megemlékezünk egy fantasztikus legendáról, aki mindenkire hatással volt. Olyan nehéz ezeket a szavakat mondanom. Talán kicsit később többet tudnék róla beszélni. Még annyira friss. Lenyűgöző nő volt. Mikor először hallottam őt, azt gondoltam: »A francba! Ez a nő tényleg tud énekelni!« A hangja kihatott egy egész generációra. Ez az éneklés. Benne minden meg volt, aminek meg kell lennie.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek