Starity

Hugh Laurie: „Nincs elegem House-ból”

2012. február 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok pletykalap cikkezett arról, hogy a House sorozat azért ér véget, mert Hugh már unja a faragatlan figurát, ám a színész elmondta, hogy ez nem így van.

hirdetés
Hugh Laurie: „Nincs elegem House-ból”

A pletykalapok szerint Hugh-nak elege lett a faragatlan figurából, és ezért ér véget a sorozat, ám a színésznek egy teljesen más verziója van erről. Azt is elmondta, hogy jelenleg az utolsó simítások folynak a nyolcadik évadon.

„El szeretnék mondani pár dolgot azoknak, akiket érdekel, hogy miért is lesz vége a House sorozatnak. Szeretem a munkám, és többet dolgozom, mint az újságírók többsége. Nem lett elegem az általam megformált karakterből, csak úgy gondoljuk, hogy már nincs mit folytatni, és egy teljesen más történettel pedig nem lenne ugyanaz a sorozat” – mondta a színész.

A brit színész, aki a főszereplőt alakítja, a már nagy sikernek örvendő sorozatban nem tudja elképzelni, hogy az újságírók miért őt hibáztatják a sorozat befejezése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek