Starity

Emma Roberts ismét főszerepben

2012. február 17. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aquamarine és a Vadócok sztárjának legújabb filmjét már elkezdték forgatni, mely idén debütál az amerikai mozikban.

hirdetés
Emma Roberts ismét főszerepben

A fiatal színésznő az utóbbi időben egyáltalán nem pihen, hiszen folyamatosan újabb és újabb filmekben láthatjuk. Idén érkezik meg az amerikai mozikba a legújabb alkotása, az Adult World.

A produkció középpontjában egy olyan felnőtt főiskolás és diplomás fiatal áll, aki azt hiszi, hogy belőle egy igazán nagy költő lesz majd. De tévednie kell, hiszen a diploma megszerzése után egy könyvesboltban kezd el dolgozni. Meg kell tanulnia hát, hogy azért, mert főiskolát végzett, nem feltétlenül lesz az, ami akart lenni.

A főszereplő Amy, akit Emma Roberts formál meg, és akit már láthattunk többek között az Aquamarine, a Vadócok vagy éppen a Sikoly 4. című filmekben. További szerepekben látható még John Cusack, Evan Peters, Chris Riggi és Shannon Woodward is. A vígjátékot az a Scott Coffey rendezi, aki maga is szerepel a produkcióban. Az Adult Worldöt Andy Cochran írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek