Starity

Ed Westwick és Jessica Szohr újra együtt?

2012. február 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Ed és Jessica majdnem két év együttlét után újra egymásra találtak. A két színész együtt töltötte a Valentin-napot is.

hirdetés
Ed Westwick és Jessica Szohr újra együtt?

Ed Westwick és Jessica Szohr majdnem két évig voltak együtt, majd egy csúnya szakítás után nem sokat hallottunk a párosról. Jessica kilépett a Gossip Girlből, míg Ed végül folytatta a sikersorozatot. De ez már a múlt, hiszen Edet és Jessicát kéz a kézben látták sétálgatni New York utcáin, majd betértek egy romantikus ebédre a Cafe Colette-be, ami Brooklyban található.

Több szemtanú is látta, hogy Ed és Jessica az ebédjük közben végig fogták egymás kezét, ráadásul hangosan nevetgéltek. Újra jól érezték magukat együtt, sőt, többen is állítják, hogy egy-két csók is elcsattant közöttük az étkezés folyamán.

Eddig talán mindenki azt gondolná, hogy ez biztos csak pletyka, ám a minap Ed megosztott egy képet rajongóival a Facebook-oldalán, melyen ő és a magyar származású Jess látható, amint együtt jelentek meg a New York-i divathéten. Eddig egyik érintett fél sem erősítette meg a hírt, de valljuk be, igen aranyosan festenek egymás mellett.


Ed Westwick a New York-i divathéten, Jessica Szohr társaságában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek