Starity

Újabb hírek Lady Gaga első illatáról

2012. február 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga nemrég jelentkezett Twitter-fiókján, ahol többek között a 2012-ben megjelenő parfümjéről csipogott.

hirdetés
Újabb hírek Lady Gaga első illatáról

Az énekesnő már 2010-ben is beszélt arról, hogy várhatóan 2012-ben jön az első illata. Tavaly tárgyalt a Coty parfümgyártó cég elnökével, aki maximálisan Gaga mellett áll a projektben.

A minap az énekesnő egy új bejegyzést írt a Twitter-fiókjára, ahol a következőt osztotta meg: „Nézzük, mi lesz a héten. Leforgatjuk a parfümöm reklámját Steven Klein közreműködésével. Lesz hozzá egy speciális dal is... sz*r”

A Mother Monster a nem éppen odaillő szóval a Scheiße című dalára gondolhatott, mivel a szó angol jelentése a shit. Ezzel utalhat arra, hogy a Scheiße lesz az a speciális dal, amit felhasználnak, és lehetséges, hogy ez lesz a következő kislemez, mivel elég erős promó lenne a dalnak. Egyes régebbi pletykák szerint a parfüm vér- és ondóillatú lesz, viszont Gaga nemrég egy interjúban elmondta, hogy „luxusprosti illatot” szeretne.

Ezen kívül az énekesnő bejelentett néhány új turnéállomást a közelgő Born This Way Ballról is, amit az énekesnő hivatalos oldalán megnézhettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek