Starity

Edwin Hodge és Kristinia DeBarge közös filmben

2012. február 18. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jack és Bobby sztárja, Edwin Hodge és az amerikai énekesnő, Kristinia DeBarge közös produkcióban vesznek részt. A Christmas In Compton idén érkezik meg az amerikai mozikba.

hirdetés
Edwin Hodge és Kristinia DeBarge közös filmben

A Christmas in Compton középpontjában Nagy Earl áll, aki karácsonyfákat árul Comptonban, és fia, Derrick keresztülhúzza a számításait, ugyanis a részidőben dolgozó zenei producer és karácsonyfaárus önmaga akar megállni a lábán, mint édesapja. Derrick sosem gondolta, hogy a fenyőfa eladása ilyen bonyolult, és a bonyodalmakat még több gond követi, amit titokban akar tartani. Itt már nemcsak az a fontos, hogy hogyan tud kilábalni a problémákból, hanem az is, hogy ki tud-e békülni az édesapjával – s ezen már csak egy karácsonyi csoda segíthet.

Earlt Keith David alakítja, fiát pedig Omar Gooding. További szerepekben látható még Eric Roberts, Edwin Hodge, Kristinia DeBarge és Miguel A. Núñez Jr. is. A vígjátékot David Raynr rendezte és írta, az írásban Suzanne Broderick is közreműködött. A produkció idén kerül majd bemutatásra az amerikai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek