Starity

Adele hamis pornókazetta miatt perel

2012. február 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy francia magazin Adele állítólagos szexvideójáról jelentetett meg néhány képet, ami miatt a Grammy-nyertes jogi lépéseket tett.

hirdetés
Adele hamis pornókazetta miatt perel

Úgy tűnik, az egyre inkább feltörekvő tehetség sem menekülhet a hamis szexvideók elől. A francia Public magazin nemrégiben olyan fotókat közölt le az idei Grammyn taroló Adele-ről, amelyek állítólag az énekesnő kiszivárgott pornókazettájáról valók. A felvételt Slinky Winfield adta el több ezer euróért, így kerültek a lap birtokába. Adele természetesen mindent cáfol.

Az ügyvéd, akit a Rolling In The Deep énekesnője felfogadott, elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magazin megfizessen ezért az undorító hazugságért.

„Informáltak afelől, hogy a francia Public ma közzétett néhány olyan fotót, amelyen ügyfelünk látható aktus közben. Annak ellenére, hogy a lap nyíltan állítja a képek eredetiségét, Adele nem készített semmiféle szexvideót vagy pornográf jellegű felvételt” – olvasható a hivatalos nyilatkozatban, melyet a MailOnline kapott meg először.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek