Starity

Emma Watsont akarják a Doktor új társának

2012. február 18. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doctor Who következő évadában a Harry Potter egykori csillaga, Emma Watson veheti át Karen Gillan helyét.

hirdetés
Emma Watsont akarják a Doktor új társának

Tavaly kiderült, hogy Karen Gillan és Arthur Darvill megegyeztek Steven Moffattal, hogy a Doctor Who következő évadában egy szívszorító jelenetben búcsúznak a sorozattól. Steven egy nyilatkozatában azt is elárulta, hogy River Song rajongói örülhetnek, ugyanis karaktere visszatér a sorozatba.

Miután bejelentették a színészek távozását, azonnal elindultak a találgatások, hogy ki lehet a Doktor új társa. Egy az IGN által tartott közvéleménykutatás után a Harry Potter egykori csillaga, Emma Watson a legesélyesebb jelölt, ugyanis az 5000 megkérdezett több mint negyede őt javasolta legideálisabb cserének.

Chris Tilly az IGN-től a következőt nyilatkozta: &bdquo Emma Watson a nézők elsöprő kedvence – Hermione Grangerként felruházták őt a szuperokos lány jelzővel a világ minden tájáról, és tanúbizonyságot tett remek helyzetmegoldó képességéről is a későbbi Harry Potter-filmekben.”

Az IGN top öt jelöltjei között szerepel Emma Watson mellett Zooey Deschanel, Anna Friel, Pixie Lott és Emilia Clark is, míg a javaslatok között felmerül Kimberly Nixon, Antonia Thomas, Jessica Brown-Findlay, Zawe Ashton, Dakota Blue Richards, John Boyega, Craig Roberts, Shona McGarty, Lenora Critchlow és Vicki McClure neve is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek