Starity

Kiszel Tünde botrányt okozott a válogatáson

2012. február 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Kiszel Tünde ismét nem bírt magával. Donatella jelentkezett Patai Anna legújabb videoklip-válogatására, ahol azonban már az első fordulón kiesett.

hirdetés
Kiszel Tünde botrányt okozott a válogatáson

Több anyuka és a klipbe jelentkező gyerek láthatta, ahogyan Kiszel Tünde kiborult, mert Donatellája nem volt elég ügyes, hogy bejuthasson Patai Anna legújabb kisfilmjébe, ugyanis a kislánynak nem sikerült meggyőznie a zsűrit a tehetségéről: már az első válogatáson kiesett.

„Nagyon aranyosak voltak, bár szerintem Tünde ezt jobban akarta, mint a lánya – mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő anyuka, aki szerint Kiszel nevetséges volt. – Szerintem Tündének meg sem fordult a fejében, hogy nem kerülnek be a klipbe. Talán azt gondolták, hogy mivel mindenki ismeri őket, nyert ügyük van. A lánya nagyon béna volt, és ezt a zsűri is észrevette, ezért kirakták. Nem értette, és nem akarta elfogadni a döntést. Hisztizett, mint egy gyerek, majd megsértődött, és elviharzott, mi pedig jót nevettünk!”

Tünde nem akart nyilatkozni, így röviden ennyit válaszolt: „Ne szólj szám, nem fáj fejem. Nem akarok emlékezni erre az egészre, ezért nem is szeretnék róla beszélni. Nagyon kellemetlen volt.”

Úgy tűnik, Kiszel Tünde mégsem elég nagy celeb ahhoz, hogy a kislányával kivételt tegyenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek