Starity

Harmincéves a Bikini

2012. február 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap ünnepelte 30. évfordulóját a Bikini. Ennek ünnepére ma, február 18-án lesz egy jubileumi koncert.

hirdetés
Harmincéves a Bikini

Jubilál a Bikini együttes: hazánk egyik legismertebb zenekara immáron harminc éve zenél a közönségnek. A jubileumot az együttes a mai napon tartandó koncerttel ünnepli meg a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert felvétele tavasszal kerül a boltok polcaira CD és DVD formában, amikor az együttes teljes pályájáról szóló könyv is.

„A közönség mindig változik, mert mindig van, aki lemorzsolódik a törzsközönségből, és jönnek újak helyettük. Azt hiszem, már a harmadik nemzedék jár a koncertekre, de ott vannak az előző generációk is. Ez a koncerteken nagyon szépen látszik: az első sorokban ott vannak a tizenévesek, hátrébb a szülők nemzedéke, leghátul pedig már a nagyszülők. Nagyon nagy dolog, hogy több generációnak tudunk zenélni, és amikor eljátszunk egy dalt, mindenkinek ugyanazt mondja: a 15 éveseknek és a hetvenéveseknek is”nyilatkozta a zenekar frontembere, D. Nagy Lajos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek