Starity

Red Bull Pilvaker – a szavak forradalma

2012. február 20. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tisztelegj a márciusi ifjak előtt a Red Bull Pilvaker elnevezésű egyedülálló verseny keretében!

hirdetés
Red Bull Pilvaker – a szavak forradalma

2012. március 14-én kerül megrendezésre a Red Bull Pilvaker névre keresztelt formabontó megemlékezés a márciusi ifjakról. A hazai rap és slam poetry világában mozgó fiatalok 600 000 Ft összdíjazású versenyen mérhetik össze tudásukat, melynek műsorvezetője Sub Bass Monster lesz.

A versenyzők öt nagy forradalmi költő, tíz verséből készülhetnek fel és a színpadon saját stílusukra formálva adhatják elő az 1848-as forradalom és szabadságharchoz kapcsolódó költeményeket újraértelmezve, amivel tiszteleghetnek a márciusi ifjak előtt, és közelebb hozhatják a magyar kultúrát és történelemet a fiatalokhoz. A legfőbb szabály, hogy a rendelkezésre álló 3 perc alatt a versenyző érveljen, meggyőzzön, nevettessen, szórakoztasson, elgondolkodtasson és végül sikert arasson.

A jelenlévők az egész estés rendezvényen olyan előadókkal találkozhatnak majd, mint Kautzky Armand, Ganxsta Zolee, Dipa a DSP-ből, Saiid a Akkezdet Phiaiból, Eckü a Hősökből, Snow, Diaz, valamint Wolfie a Punnany Massifból. További információkért és a jelentkezés feltételeinek megtekintéséhez látogass el a Red Bull oldalára!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek