Starity

Idén nem lesz Glee-turné

2012. február 18. 22:10   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén nyáron elmarad a már szinte szokásosnak tekinthető Glee Live in Concert! turné.

hirdetés
Idén nem lesz Glee-turné

A nagy sikerű Glee sorozat rajongói idén bizony hoppon fognak maradni, ha arra számítottak, hogy a nyáron ismét élőben láthatják kedvenceiket, amint a harmadik évad legsikeresebb dalait adják elő. A FOX csatorna ugyanis úgy döntött, hogy 2012-ben nem rendezik meg a szokásos koncertsorozatot.

A fellépések törlésének nem az volt az oka, hogy nem sikeres a showműsor, hiszen tavaly közel 40 millió dollárt énekeltek össze a sorozat szereplői, amivel a tavalyi év 16. legsikeresebb turnéja lett. Egyszerűen csak a készítők és a FOX vezetősége is úgy véli, hogy túlhajtják a sztárokat, hiszen nem ritka, hogy év közben is 18 órákat dolgoznak egy nap, így szeretnének egy kis pihenőt adni a színészeknek.

Egy kis esély azonban mégis van arra, hogy Lea Michele, Cory Monteith, Dianna Agron, Chris Colfer és a többi sztár mégis színpadra fog lépni közösen, ugyanis terveznek egy jótékonysági koncertet, aminek a bevételéből a művészetek oktatását támogatnák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek