Starity

Államadósság-csökkentő koncerten léptek fel a magyar sztárok

2012. február 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ország nagy bajban van, és ezt a hazai zenei világ is kezdi realizálni. Majdnem száz előadó döntött úgy, segítenek lefaragni az államadósságból egy jótékonysági koncert bevételeivel, azonban az eseményre mindössze párszázan voltak kíváncsiak.

hirdetés
Államadósság-csökkentő koncerten léptek fel a magyar sztárok

A magyar zenei élet jelentős képviselői léptek fel azon a tegnap esti koncerten, melynek bevételével az államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá a sztárok. A belépőjegy 2012 forintba került, és a befolyt összeget az Államadósság Elleni Alap számlájára utalják át. A 14 éven aluliaknak a belépésért egy kis ajándékot kellett vinni, amit a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fog eljuttatni a rászorulók részére.

A páratlan eseményen a fent említett nevek mellett fellépett Hobo és Póka Egon, Ferenczi György és Nagy László (művésznevén Gitano), valamint rajtuk kívül majdnem száz magyar előadó. A fellépők saját dalaikon kívül a nemrég elhunyt Whitney Houston emléke előtt is áldoztak, és előadták a zene királynőjének jelentősebb slágereit.

A kora délutántól kezdődő szigorúan politikamantesnek hirdetett eseményen viszont alig lézengtek az emberek. Mindössze néhány százan váltottak jegyet, ami azt jelenti, hogy még a viszonylag olcsón megszervezett koncert költségét sem sikerült kitermelni a bevételekből. Az Index kalkulációi szerint a szervezők körülbelül egy-másfélmilliós veszteséget könyvelhetnek el. A rosszhírek ellenére a koncertsorozat tovább folytatódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek