Starity

Eltüntették Janicsák Veca videóját a YouTube-ról

2012. február 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janicsák Veca videóját, a Most múlik pontosant törölték a világ legnagyobb videómegosztó portáljáról, ami miatt az énekesnő igencsak kiakadt.

hirdetés
Eltüntették Janicsák Veca videóját a YouTube-ról

Janicsák Veca és rajongói felháborodtak, mikor a világ legnagyobb videómegosztó portáljáról, a YouTube-ról leszedték az énekesnő videóját. Veca az X-Faktorban a Quimbi együttes Most múlik pontosan című dalával ére el a legnagyobb sikert, amit eddig több mint hatmillióan néztek meg az interneten. Most azonban a videó helyett egy angol tájékoztató van, miszerint a videó az RTL Klubot illeti – írja a Bors.

„Nem mi tettük fel a felvételeket a portálra, már közvetlenül az X-Faktor-adások után látható volt az összes dal. Amikor utoljára néztem, már több mint hatmillióan látták. Számunkra érthetetlen, miért kellett letiltani egy ilyen nézettséget hozó videót” mesélte Veca menedzsere és testvére, Janicsák Regina.

Az RTL Klub azt nyilatkozta, hogy nem az internetről, csak a YouTube-ról szedték le a videót, mert az olyan részeket tartalmazott, amely az RTL Klub tulajdonát képezik, ugyanakkor a rajongók a csatorna hivatalos oldalán megtekinthetik.

„Elvettek tőlem és a rajongóimtól valamit. Nagyon mélyen érint a dolog, mert büszke voltam rá, hogy ilyen magas nézettséget értem el. Úgy gondolom, hogy a videó az RTL Klubot és az X-Faktort is reklámozta. Nem tudom, ki tette ezt, de nem jóindulatú cselekedet volt, az biztos. Nem akartak jót, csak felhívták a figyelmet a videómra, így még jobban a középpontba került. Az örömömet úgy sem árnyékolhatja be semmi: boldog vagyok, mert az unokaöcsém, a kis Janicsák Zétény nemsokára megszületik” – nyilatkozta Veca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek