Starity

A legmenőbb motoros sztárok

2012. február 20. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki Hollywoodban él, bizony szinte elvárt dolog, hogy legyen jogosítványa. Ez a sztárok körében sincs másként, csakhogy némelyik híresség inkább a kétkerekűt választja a négy helyett.

hirdetés
A legmenőbb motoros sztárok

Jó pár példát hozhatunk a motoros, hollywoodi sztárokra. Íme, a leghíresebb és legdögösebb motoros férfiak, akik szinte utcára sem lépnek kedvenc járgányuk nélkül. Vannak, akik szabadidejükben pattannak a motorjukra, viszont elég sokan közlekednek kedvenc robogójukkal a hétköznapi teendők elvégzése közben is.

David Beckham

Mint köztudott, David kedvenc kikapcsolódása a mozgás. A kényelmes bőrülések helyett David egy F131 Hellcat Combat motorral szeli Los Angeles utcáit, amely 50.000 dollárba került a hírességnek.

Brad Pitt

A sármos színésznek rengeteg motor rejlik a gyűjteményében: találhatunk egy Ducati Desmosedici RR-t, egy Monster 696-ot, egy Harley-Davidson chopperst és egy BMW R1150GS Adventure-t is. Mindezek mellett még két hatalmas kedvence is helyet kapott a garázsban: egy Triumph Bonneville, valamint egy Yamaha R1 motorbicikli.

Ewan McGregor

Ewan csatlakozott egy barátjához, Charlie Boormanhoz, akivel átszelte Dél-Afrikát egészen John O’Groatstól két keréken. A sztár szabadidejében egy krém-fekete színű Moto Guzzit hajt.

Orlando Bloom

Orlando nemcsak a magánéletben, de a filmekben is előszeretettel száguldozik kétkeréken. Eddig csak egy szépséggel büszkélkedhet: egy Norton Commando 961-gyel, amellyel a Gyorsaság fesztiválja elnevezésű rendezvényen is megjelent.

Ryan Reynolds

A kanadai híresség imádja a gyorsaságot és a száguldást. Ha szabadideje engedi, mindig bátyjával utazgat az országúton, természetesen kétkeréken. Ryan garázsában rengeteg motor található, de mégis a kedvence, amit nagyon gyakran használ, a Triumph Bonneville nevű csodálatos, vörös motorbiciklije

Keanu Reeves

Íme, az a sztár, akinek volt már bordatörése szenvedélye miatt: a színész a Topanga Canyonban ütközött, és szerzett néhány nem kívánt sérülést „szerelmének” is. A Mátrix sztárja még magyarországi tartózkodása alatt sem szabadult meg hobbijától, ugyanis többször is lefotózták, amint motorkerékpárjával ismerkedett meg a fővárossal. Keanu imádja a klasszikus darabokat, beleértve saját Norton Commandóját, amellyel örömmel száguldozik szabadidejében.

John Travolta

John a Faterok motoron című filmje után kapott rá a szabad száguldozás élményére, de első reklámfilmjében is Hondákhoz adta az arcát. Privát gyűjteménye legfőképpen Harley-kat tartalmaz.

Tom Cruise

Talán az egyik olyan híresség, akiről biztosan tudja mindenki, hogy nagy szenvedélyt táplál a motorozás iránt, Tom Cruise, aki egy Kawasaki Ninjával kezdte a Top Gun című filmben, 2008-ban azonban már egy Ducatin feszített. Los Angelesben Tom rendelkezik a legnagyobb motorgyűjteménnyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek