Starity

Bradley Cooper is aranyszobrot ad át

2012. február 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét bővült az Oscar-gálán a díjat átadó színészek listája, a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper is kioszt egy aranyszobrocskát.

hirdetés
Bradley Cooper is aranyszobrot ad át

Február 26-án kerül sor a 84. Oscar-gálára, és amint tudjuk, Angelina Jolie, Tom Cruise, Cameron Diaz, Halle Berry, Rose Byrne, Penélope Cruz, Tom Hanks és Milla Jovovich is átadnak egy-egy aranyszobrocskát, most pedig kiderült, hogy a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper is kioszt egyet.

Akikről még biztosan lehet tudni, hogy az est folyamán ott fognak tündökölni, az Oscar-gála szimpadán: Ellie Kemper, Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph, Emma Stone és Kristen Wiig.

A legszexibb férfinak kikiáltott színész remélhetőleg a legjobb formáját fogja hozni az est folyamán, hiszen egy ideje terapeutához jár, ami segített neki felfedezni és fejleszteni személyiségét. A színész elárulta, hogy eredetileg sem lelki gondok miatt kereste fel a szakembert: „El sem tudom mondani, mennyire szeretem a terápiát. Sosem az járt a fejemben, hogy ez segíteni fog megoldani a gondjaim, hanem inkább arra gondoltam, mennyit fog segíteni önmagam megismerésében” – mondta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek