Starity

Beyoncét majdnem elütötték!

2010. július 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves Beyoncé Londonban mulatott férjével, Jay-z-vel. Eltöltöttek egy romantikus estét egy Japán étteremben, majd aztán shoppingolni indultak. Nem gondolták, hogy akár baleset is történhet.

hirdetés
Beyoncét majdnem elütötték!

Megérkezésük után az énekesnő ki akart szállni az autóból, amikor egy fekete taxi nekiütközött a kocsi kinyíló ajtajának és leszakította azt. Beyoncét csak centiméterekkel kerülte el a száguldozó taxi és egy karcolás nélkül megúszta az egészet, de komoly sérüléseket is szerezhetett volna.

"Rémisztő volt látni az esetet! Minden olyan gyorsan történt, a taxi a semmiből bukkant elő. Az eset után Beyonce nagyon megviseltnek tűnt, de szerencséje van, hogy túlélte. Isten tudja mi történhetett volna, ha néhány másodperccel később történik a dolog!" - mesélte el az egyik szemtanú.

Az énekesnő természetesen nem így képzelte el a romantikus estét férjével. A történtek után a párt visszavitték az étterembe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek