Starity

Új lemezt készít a Mötley Crüe

2012. február 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx és Tommy Lee a Twitter-oldalukon jelentették be, hogy új lemezt készít a legendás amerikai glam rock zenekar.

hirdetés
Új lemezt készít a Mötley Crüe

Tegnap ért véget a Las Vegas-i turnéja a Mötley Crüe-nak, de a zenekar nem tétlenkedik. Nikki Sixx a Twitteren számolt be arról, hogy készül az új lemezük. Szerinte az első dal szexi, mocskos és hangos lesz, ahogy ezt a mötley-s fiúktól megszokhatták a rajongók.

Nem sokkal ezután Tommy Lee is a Twitteren tájékoztatta követőit arról, hogy épp stúdióban van James Michael producerrel és Nikki Sixxszel.

Az utolsó Mötley Crüe lemez-2008-ban jelent meg Saints of Los Angeles címmel. Ennek is James Michael volt a a producere, aki egyébként Sixx énekese a Sixx: A.M. nevű bandában. Ez az új lemez lesz a Mötley Crüe 10. stúdióalbuma. A nyár folyamán a zenekar Európába látogat. Több fesztiválon is fellépnek, illetve önálló koncertekkel is megörvendeztetik rajongóikat. Emellett Nikki Sixx aktivizálja másik zenekarát, a Sixx: A.M.-et is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek