Starity

Robert Pattinson túl öreg Edward Cullenhez

2012. február 21. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig 25 éves a brit színész, ám máris túl öreg egy újabb Twilight-filmhez – ezt saját maga vallotta be.

hirdetés
Robert Pattinson túl öreg Edward Cullenhez

2008-ban nagy hírnévre tett szert a brit színész, aki megkapta Edward Cullen szerepét a Twilight-filmekben, és három éven keresztül ő viselte a Legszexibb pasi a Földön címet.

A New Moon, Eclipse és a Breaking Dawn: Part 1 hatalmas sikert aratott a fiatalok körében, ám a rajongóknak egy rossz hírrel is meg kell birkózniuk, a Twilight-filmek utolsó része, a Hajnalhasadás: 2. rész a 2012-es év novemberi hónapjában kerül bemutatásra.

Nemrég Hollywood producerei felkeresték a Twilight megálmodóját, Stephanie Meyert, és megkérték, hogy írjon egy újabb forgatókönyvet. Ha az írónő elfogadja a felkérést, a producerek megígérik, hogy támogatni fogják, és megfilmesítik a könyvet.

Robert nemrég azt, mondta, hogy őt már nem érdekelné egy újabb Twilight-film: „Kíváncsi vagyok, hogy mit írna Stephenie, de én azt hiszem, hogy már túl öreg lennék. Már most túl öreg vagyok erre a szerepre” – mondta Edward Cullen megformálója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek