Starity

Újabb tetoválást varratott magára Miley Cyrus

2012. február 21. 07:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrusról köztudott, hogy előszeretettel tetováltatja testét. Ezúttal egy feliratot újított be bal felkarjára.

hirdetés
Újabb tetoválást varratott magára Miley Cyrus

Miley Cyrus szereti tetoválásokkal díszíteni testét. „Gyűjteményének” legújabb darabját tegnapelőtt szerezte be. Február 18-án, este 8 órakor, barátjával, Liam Hemsworthszel ellátogatott egy híres Los Angeles-i tetoválószalonba. Ugyan Liam semmit nem varratott magára, végig barátnője mellett volt, míg rajta elvégezték a fájdalmas procedúrát.

Miley a „Love never dies” feliratot varratta bal felkarjára, mely magyarul annyit tesz, hogy a Szeretet sosem hal meg. Talán barátjával mélyült el annyira a kapcsolatuk, hogy úgy érzik, ez a szerelem már örökre szól? Mindenesetre a találgatások már megkezdődtek, és egyesek ezt egyfajta szerelmi zálognak tekintik a lány részéről, mások szerint viszont már a házasságon töri a fejét a fiatal pár.

Azt csakis Liam és barátnője tudhatják, hogy mi a mögöttes jelentése ennek a tetoválásnak, viszont Miley-nak ezzel együtt már 11 minta díszíti testét: először egy Just Breathe feliratott tetováltatott bal melle alá, ezt követte a LOVE felirat a fülkagylójában. Később egy szívecske került kisujjára, egy kereszt gyűrűsujjára, egy békeszimbólum középső ujjára, valamint egy álomfogó az oldalára. Majd egy horgonyt varratott csuklójára, egy buddhista szimbólumot másik csuklójára, egy, a melegek elfogadását jelképező szimbólumot gyűrűsujjára, a karma szót mutatóujjára és végül a Love never dies feliratot felkarjára.


Miley, a tetováló művész és az elkészült mű

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek