Starity

Megvan a Tankcsapda új gitárosa

2012. február 21. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar rajongói csalódottan vették tudomásul Cseresznye kilépését, de máris megvan az utánpótlás, így nem marad gitáros nélkül a Tankcsapda.

hirdetés
Megvan a Tankcsapda új gitárosa

A Tankcsapdával kapcsolatban az elmúlt hetek legfontosabb kérdése volt, hogy ki lesz Cseresznye utódja. Lukács Laci és Fejes Tamás meghozta az új gitáros személyét illető döntést, amit az alábbi hivatalos nyilatkozatban tesznek közzé.

„A Tankcsapda számára az elmúlt hetek legfontosabb kérdése az volt, hogy a Cseresznyével történt különválást követően ki lesz a zenekar új gitárosa. Most nem mélyedünk bele jobban az utóbbi hetek történéseibe, de a lényeg; úgy döntöttünk, hogy a közös munkát a Zanzibar és a Mafia egykori gitárosával Sidlovics Gáborral folytatjuk tovább. Ezen a héten már stúdióban dolgozunk az új témákon, és ezek közül az egyiket hamarosan a közönség is hallani fogja, sőt terveink szerint ehhez az új dalhoz még a tavaszi turnét megelőzően klipet is forgatunk” – szól a banda közleménye.

Sidlovics még január végén, hosszas tépelődés utána hagyta ott a Zanzibárt, így most oda is kell egy gitáros, mert az ő utódját még nem találták meg.

A Tankcsapda turnéja április 5-én kezdődik Gödöllőn, a Sidivel kiegészült csapatot itt láthatják először a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek