Starity

Negyedszerre is utcai tánc

2012. február 21. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Step Up filmek óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen fantasztikus táncmozdulatok és zenék kapnak helyet benne. Valamint a négy rész közül eddig háromban szinte ismeretleneket választottak főszereplőknek.

hirdetés
Negyedszerre is utcai tánc

A Step up-filmekből úgy tűnik sosem elég, ugyanis a népszerű táncosfilm negyedik része nyáron érkezik a mozikba. Ahogy eddig is megszokhattuk, ez is bővelkedik csipőmozgató táncokkal, romantikával és drámával. A filmet Scott Speer rendezte és Jenny Mayer írta.

A történet egy Emily nevű lányról szól, aki abban a reményben érkezik Miamiba, hogy profi táncos lesz. Megismerkedik Seannal, aki a MOB nevet viselő tánccsapatával készül egy versenyre. Emily apja azonban bekavar a dolgokba.

A főszerepekben a Táncolj, ha tudsz! című tehetségkutató műsor döntőse, Kathryn McCormick és az ezzel a szereppel bemutatkozó Ryan Guzman látható. További szerepekben láthajuk még az Esküdt ellenségek – Los Angeles című filmsorozat sztárját, Megan Boonet. Celestina pedig már több produkcióban is megmutatta magát, igaz csak mint táncos. Rajtuk kívül szerepet kapott még a Step Up 3D-ből is ismert Stephen Boss is. Említésre méltó még Cleopatra Colman is, akit láthattunk már többek között Az Elefánt hercegnőben vagy a Rush – A hajszában.

Amikor még nem volt meg a teljes stáblista, akkor még úgy volt, hogy a Camp Rock-filmek egyik sztárja, Alyson Stoner is szerepet kap, úgy mint az első és harmadik részben, de végül mégsem így lett. Sőt arról is lehetett hallani, hogy a negyedik epizód is 3D-ben készül, mint a harmadik rész, de ez sem alakult így.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek