Starity

Privát bulit tartott a Guns N' Roses

2012. február 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York Fashion Week zárásaként a New York-i nightclub-tulajdonos, DeLeon Tequila privát bulit tartott, melynek keretében fellépett a Guns N' Roses jelenlegi felállásban.

hirdetés
Privát bulit tartott a Guns N' Roses

Február 16-án a New York-i Hiro Ballroomban adott zártkörű koncertet az amerikai hard rock zenekar, a Guns N' Roses. A banda összesen 23 dalt játszott, köztük az AC/DC – Whole Lotta Rosie, Bob Dylan – Knockin On Heavens Door, valamint Paul McCartney – Live N' Let Die című dalát, amelyet még anno feleségének, Lindának írt.

Az este természetesen a Paradise Cityvel zárult hajnali két órakor. A rendezvényen olyan sztárok vettek részt, mint Matt Damon, Chelsea Clinton, Jimmy Fallon és Olivia Wilde.

Persze a koncert nem zajlott zökkenőmentesen: valaki megdobta Ron „Bumblefoot” Thalt, a zenekar gitárosát egy üveggel, miközben a banda a This I Love című gyönyörű balladájukat játszotta. Axl egyszerűen idiótának nevezte az illetőt, majd a buli gond nélkül folytatódott tovább.

A zenekar utoljára 2010 februárjában adott privát koncertet New Yorkban, a Rose Barban, melynek tulajdonosa a New York-i éjszakai élet császára, Nur Khan volt. A rendezvény egyik házigazdája most is ő volt jó barátja, DeLeon Tequila mellett. 2010-ben a buli után a Guns-frontember egy dedikált gitárt ajándékozott Mr. Khannak, amit a pakisztáni származású üzletember ma is nagy becsben tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek