Starity

Sophia Bush újra szingli

2012. február 21. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Tree Hill sorozat álompárja csak a sorozatban él boldog házasságban. Austin Nichols és Sophia Bush kapcsolata néhány napja véget ért.

hirdetés
Sophia Bush újra szingli

A One Tree Hill sorozatban boldog házasságban él Brooke és Julian, de úgy tűnik az életben összegyűltek a viharfelhők a pár feje felett. Lehetséges, hogy a sok együtt töltött idő az oka, de Sophia Bush úgy döntött, hogy véget vet 6 éve tartó kapcsolatának sorozatbeli párjával.

Az US Weekly magazinnak egy közeli ismerős árulta el a hírt, miszerint a népszerű színésznő nem érezte úgy, hogy Austin lenne számára a nagy Ő. A hír először kacsának minősült, de rövid időn belül a lány is hangot adott a Twitterjén a szakításról.

„Az új himnuszom. Nagyon király @katyperry. Ez segít a személyiségem erősödésében. Bátorság. A lehetőség, hogy a legjobb életet éld. A jó döntés a legnehezebb, de a leginkább fontos.” - csiripelte válaszként a sztár, Katy Perry új szakítós dalára a „Part of Me”-re.

Sophia egyébként már nem az első Tree Hill-i fiúval gabalyodott össze. Volt egy rövid házassága Chad Michael Murray-vel és a pletykák szerint a sorozat másik szépfiújához James Lafferty-hez is gyengéd szálak fűzték egy időben. Vajon a 9 évadot megélt széria április 4-i fináléáig újabb hódításra is fény derül?

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek