Starity

Szakított Nick Jonas és barátnője

2012. február 22. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers legfiatalabb tagjának és a nála 8 évvel idősebb énekesnőnek már véglegesen is különváltak útjaik.

hirdetés
Szakított Nick Jonas és barátnője

Egészen eddig felhőtlennek tűnt a fiatal énekes és az ausztrál énekesnő kapcsolata, azonban már ők maguk is megerősítették: vége a románcnak.

Nick és a nála nyolc évvel idősebb Delta Goodrem még májusban kezdtek el egymással randzgatni, miután az énekesnő szakított akkori párjával, Brian McFaddennel, és egészen eddig boldog párkapcsolatban éltek. A szemfüles fotósok még a közös mexikói vakációjukon is lencsevégre kapták őket, ám véglegesen is bejelentették, hogy vége a 10 hónapig tartó románcnak. Annyira komoly, hogy Delta szóvivője még egy közleményt is kiadatott, amiben megnyugtat mindenkit.

„Nick és Delta közösen döntött a szakítás mellett. Ebben az időszakban mindketten a karrierjükre fókuszálnak, és külön utakon folytatják. Barátok maradtak, és a legjobbakat kívánják egymásnak a jövőre nézve.”

Az énekeseknek most tényleg a karrier az első, hiszen Nick továbbra is a Broadwayen futó How to Succeed in Business Without Really Trying című darabban szerepel, eközben Delta megkapta a The Voice című tehetségkutató ausztrál változatának egyik zsűriszerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek