Starity

Táskát neveztek el Lana Del Reyről

2012. február 21. 19:07   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres amerikai márka, a Mulberry legújabb táskájának múzsája a híres énekesnő, Lana Del Rey. Tegnap pedig bejelentették az egyik közösségi oldalon, majd felkerült az a kép is, amin az énekesnő karján a Del Rey-táska lóg.

hirdetés
Táskát neveztek el Lana Del Reyről

Lana Del Rey neve bizonyára ismerősen cseng. Tehetséges énekesnő, és emellett új divat megteremtője is. Ennek következő lépcsőfoka az a táska, amit a Mulberry, a híres amerikai divatcég legújabb kollekciójában mutattak be. A táska a Del Rey nevet kapta.

Tegnap reggel a divatház bejelentette az egyik közösségi oldalon: „Szuper izgatottak vagyunk, és ezennel bejelentjük: itt a legújabb táskánk, a Del Rey, amit maga a híres amerikai énekesnő, Lana Del Rey ihletett.” Ezután az egész Twitteren erről beszéltek, és még az is fokozta az izgalmat, amikor kitették azt a képet, amin az énekesnő saját táskájával látható.

Lana nagyon hálás a divatcégnek, ami nem csoda, hiszen nemrég a kritikusok nagyon lehúzták zenéje miatt, viszont a divatban úgy tűnik, egyre sikeresebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek