Starity

Maite Perroni újra kampányol

2012. február 22. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni, Alfonso Herrera és még sok sztár összefogott, hogy együtt kampányoljanak.

hirdetés
Maite Perroni újra kampányol

Február 20-án hivatalosan is elkezdődött a Mejor en Familia 2012 kampánya, melynek témája a család, és célja, hogy bemutassa a legjobb családot. A projekben részt vesz: Maite Perroni, Alfonso Herrera, Andrea Legarreta, Omar Chaparro, Carmen Salinas, Octavio Ocaña, Adela Micha, Lolita Ayala, Luz María Zetina, Antonio de Valdés és Mariano Osorio is.

Tavaly Luz María Zetina indította el a Todo es mejor en Familia nevű megmozdulást, aminek nagy sikere volt a tengertúlon, így idén ismét úgy döntött a Televisa, hogy elindít egy hasonló összefogást.

„Azt hiszem, nagy erőfeszítést tett az élet, hogy összefogjunk az eredmény legjobb érdekében. Szerintem egy nagyszerű ötlet volt ez a Televisától, hogy újra elindított egy ilyen alapítványt” – mondta egy interjúban, Luz María Zetina

Maite Perroni is hasonlóan nyilatkozott erről: „Nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a kampánynak, amely lehetővé teszi számomra, hogy megosszam a tapasztalataimat az emberekkel. Szeretek részt venni az ilyen projektekben, mert ez egy üzenet az emberek felé” – nyilatkozta, a tehetséges telenovellasztár

Alfonso Herrera szerint ez a kampány nagy hatással van az országukra, és más országokra is. „Úgy gondolom, hogy nagyon boldog és hálás mindenki, aki részt vesz ebben a projektben. Szerintem ez nagy hatással lesz az országunkra és más országokra is. Az én üzenetem az, hogy legyünk mindig pozítivak, és a szülők próbáljanak meg azonosulni a gyermekeikkel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek