Starity

VV5: Fecó párbajozik utolsóként

2012. február 22. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dumagép már érezte, hogy előbb vagy utóbb neki is párbajoznia kell majd. Most eljött ennek is az ideje, két jellel lett kiválasztott.

hirdetés
VV5: Fecó párbajozik utolsóként
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A keddi kiválasztáson négyen nevezhették meg, hogy kit nem szeretnének a végső felvonásban, a döntőben látni. A tét tehát óriási, mert aki most párbajozni megy, az könnyen a célegyenesben maradhat le a főnyereményről. A szabályok egy kicsit mások voltak az utolsó kiválasztáson, szavazat egyenlőség esetén az utolsó párbaj győztese dönthetett volna, akár saját maga javára is.

Védettséget sem élvezett senki, így a bárkire kerülhetett zöld kendő. Fecó kivételével már mindenki párbajozott legalább egyszer, így a dumagép már érezte, hogy az ő ideje is eljött – azt gondolta, ő lesz a kiválasztott.

Seherezádé nem okozott meglepetést, jelét Fecóra tette, aki zaklatott lelki állapotban Attilát választotta, mert most hogy egyikőjükön sincs lila kendő, lehetőségük lehet megküzdeni, ahogy azt hangoztatta hónapokon keresztül. Csaba szinte mindnekivel jóban lett a végére, így nehéz helyezetben volt, végül Seherezádéra tette jelét. Végül az utolsó kiválasztás utolsó jelét Attila tehette villatársára. Választottja a dumagép, így a Való Világ 5 utolsó biztos párbajozója két kiválasztó jellel Fecó lett. Túl sok ideje viszont nem lesz gondolkodni, hiszen csütörtökön már meg kell neveznie ellenfelét, akivel péteken kell megküzdenie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek