Starity

Megjelent a Bigbang új videoklipje

2012. február 22. 16:04   |   Szerző: AryaXD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bigbang visszatérő minialbuma február 29-én jelenik meg. Az egyik szám, a Blue február 21-étől hivatalosan is megtekinthető és meghallgatható a YouTube-on.

hirdetés
Megjelent a Bigbang új videoklipje

A Bigbang nevű, öttagú koreai fiúbanda igencsak elfoglalt lesz ebben az évben. Február 29-én kiadják ötödik, egyben visszatérő minialbumukat, amely az Alive nevet kapta, azután pedig kezdetét veszi a Bigbang Alive Tour, vagyis a Bigbang első világ körüli turnéja.

A rajongók már szerte a világban izgatottan várják a zenekar visszatérését. Sokan remélik, hogy ezzel az albummal a K-pop végre hivatalosan is elfoglalhatja előkelő helyét Amerikában és Európában is az elismert zenei műfajok között.

A Blue és a hozzá készült videó február 21-étől elérhető a YouTube-on. A klipben a fiúk új külsőt és stílust mutatnak. T.O.P kék hajjal, Daesung szőke, már-már fehér hajjal jelenik meg. A videó egyszerű, a Bigbang ezúttal nem fektetett nagy hangsúlyt a számítógépes elemekre vagy épp a fényűző környezetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek