Starity

Mi köze van Kat Von D-nek Báthory Erzsébethez?

2012. február 23. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Kat Von D-nek van saját kollekciója Kat Von D Los Angeles néven. Ezúttal egy olyan darabra bukkantunk a márkaboltja oldalán, amihez a magyar grófnő, Báthory Erzsébet is kötődik.

hirdetés
Mi köze van Kat Von D-nek Báthory Erzsébethez?

Ha figyelemmel kísérjük Kat Von D tetoválóművészt, bizonyára tudjuk, hogy van saját márkája Kat Von D Los Angeles néven. A márka hivatalos oldalán minden termékük megtalálható, és ha benézünk a cipőrészlegbe, akkor egy számunkra érdekes és ismerős névbe botolhatunk.

Valójában azt is tudni kell, hogy a kollekciójában a legtöbb darabot egy metál/rock együttesről nevezte el, így nem is lepődhetünk meg annyira, hiszen eredetileg a csizmát a svéd Bathory black metal/viking metal műfajban tevékenykedő bandáról nevezte el, akik a nevüket a hírhedt magyar grófnőről, Báthory Erzsébetről kapták. 1983-ban alakult a banda, majd 2004-ben, mikor az énekes, Quorthon meghalt, az együttes is felbomlott.

Egyébként a fekete Bathory lábravalót arany és ezüst szegecsek díszítik, és közel 90 000 forintnak megfelelő dollárt kellene érte leszurkolni annak, aki a tél utolsó heteiben még viselni szeretné.

Kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő a 2012-es tavaszi kollekciójában Hollywood legkeresettebb és egyik legtehetségesebb tetoválóművésze. Az oldalán már megtekinthetjük a tavaszi kollekció néhány darabját, de a ruhákat csak későbbiekben vásárolhatjuk meg.


Bathory – Az ugg stílusu csizma nagy divat volt tavaly és idén télen is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek